1. Puter ulupajte sa šećerom, dodajte 9 žumanaca i nastavite s mućenjem.
2. Dodajte istopljenu čokoladu i polako umešajte sneg od 9 belanaca.
3. Zatim dodajte brašno i kašičicu praška za pecivo i ispecite.
4. Kada se testo ohladi, isecite ga na dve kore.
5. Žumanca, šećer i mleko izmešajte i skuvajte krem na tihoj vatri ili pari stalno mešajuci varjačom.
6. U vruć krem dodajte čokoladu i puter.
7. Nafilujte kore, pa tortu pospite seckanom čokoladom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus