Ovakav način pripreme piletine je jednostavan, i za kratao vreme dobićete efektno jelo koje možete poslužiti i gostima. Sočna piletina u kombinaciji sa slaninom i kačkavaljem, pa uz to i lepo zapečena - nema bolje varijante za ručak ili večeru.
Sastojci:
2 komada belog pilećeg mesa
4-5 čena belog luka
50 g kačkavalja na listiće
50 g suve slanine
1 zelena paprika
Preliv:
so, biber
50 ml maslinovog ulja
1 kašičica senfa
3 kašike majoneza
1 kašika soja sosa
malo crvene mlevene paprike i tucane
Priprema:
Meso zaseći što dublje po celoj širini u razmaku od 2 cm. U proreze stavljajte listiće belog luka, paprike, kačkavalj, suvu slaninu. U činuji izmešajte ulje, majonez, senf, soja sos, papriku slatku i tucanu, so, biber.
Preliti punjeno meso...Po želji staviti malo krompira. Peći na 210 stepeni oko 45 min..
Izvor: Bakina i dekina kuhinja
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus