Jednostavne i jeftine namirnice čine ovaj ručak pristupačnim za svačiji džep. A ukus će se dopasti i onim probirljivim. Spoj krompira i viršli uz dodatak luka je nešto što ćete često praviti ovog leta.
Sastojci
- 2 veća krompira
- 1 glavica crnog luka
- 4 viršle
- ulje za prženje
- začini po želji
Priprema:
Krompir i luk oljuštite i isecite na kockice. U dublji tiganj ili šerpu stavite ulje, dodajte krompir i luk, pa ih posolite. Pržite na tihoj vatri uz stalno mešanje. Viršle iseckajte na kolutiće, a kada se krompir zapeče, ubacite ih u tiganj i pržite. Dodajte i malo vode, ostavite na šporetu dok vode ne ispari,a krompir ne omekša.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: Stvar ukusa
Zapečeni posni prebranac
Najlepši ukrasi za slavske kolače
Recept za najbolji kikiriki puter
Teleće pečenje sa šargarepom
Posna torta sa orasima i džemom od kajsija