Sendviči su idealno rešenje kada ste u žurbi i nemate vremena da pripremate neki drugačiji obrok. U njih možete staviti sve šta volite, a još ako ih tostirate, postaju mnogo bolji.
Ukoliko ih budete pripremali evo kako da očistite toster nakon upotrebe.
Sastojci:
- kriške ražanog hleba
- 50 g seckane šunke
- 1 manja paprika kisela
- 2 struka mladog luka
- 50 g listova kačkavalja
- 2 kuvana jajeta
- 100 ml jogurta
Priprema:
Sav prilog iseckati na kockice (osim kačkavalja), posoliti i dodati jogurt i izmešati. Na tanju krišku hleba staviti listiće kačkavalja pa kašikom naneti nadeva koliko može da stane. Odozgo staviti ponovo listove kačkavalja pa krišku hleba. Staviti u toster i malo pritisnuti. Ostaviti da se ispeče i zarumeni.
Izvor: Bakina i dekina kuhinja
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus