Sendviči su idealno rešenje kada ste u žurbi i nemate vremena da pripremate neki drugačiji obrok. U njih možete staviti sve šta volite, a još ako ih tostirate, postaju mnogo bolji.
Ukoliko ih budete pripremali evo kako da očistite toster nakon upotrebe.
Sastojci:
- kriške ražanog hleba
- 50 g seckane šunke
- 1 manja paprika kisela
- 2 struka mladog luka
- 50 g listova kačkavalja
- 2 kuvana jajeta
- 100 ml jogurta
Priprema:
Sav prilog iseckati na kockice (osim kačkavalja), posoliti i dodati jogurt i izmešati. Na tanju krišku hleba staviti listiće kačkavalja pa kašikom naneti nadeva koliko može da stane. Odozgo staviti ponovo listove kačkavalja pa krišku hleba. Staviti u toster i malo pritisnuti. Ostaviti da se ispeče i zarumeni.
Izvor: Bakina i dekina kuhinja
Pileći file u aromatičnom sosu od pavlake i paradajza
Recept za najukusniju karbonaru sa piletinom - bez pavlake!
salata
posno
pite