Pileća džigerica se smatra bogatim izvorom vitamina i minerala. Ona je izuzetno bogata proteinima, gvožđem, vitaminima iz grupe B i dobrim holesterolom. Najčešće se preporučuje da se uključi u ishranu u slučajevima anemije.

Pogledajte u nastavku kako je možete brzo pripremiti.

Sastojci:

  • 1 glavica crnog luka
  • 400 grpileće džigerice
  • 2 čena belog luka
  • so
  • ulje

Priprema:

Džigericu iseći na komadiće. Na ulju je prodinstati 10ak minuta pa je pustiti da se zapeče i posoliti. Izvaditi pa u tu masnoću ubaciti luk isečen na rebarca kao i seckan beli luk. Pržiti minut - dva pa preliti džigericu. Služite toplo.

Izvor: Bakina kuhinja

*KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE