Jednostavan recept za pitu sa breskvama i filom od pudinga zasladiće vas nakon ručka. Za pripremu vam treba nekoliko jednostavnih sastojaka, a ukus je toiliko božanstven da ćete ga često pripremati.

Iskoristite sezonu ovih sočnih voćki i uživajte u najlepšim poslasticama.

Sastojci:

Za 1 rolat

  • 3 - 4 lista gotovih kora
  • 1 puding po izboru
  • 400 ml mleka
  • šećer po želji
  • 300 g breskvi
  • 100 g suvog grožđa
  • ulje

Priprema:

Kore premazati uljem pa staviti jednu preko druge, na zadnju u dnu staviti kuvan puding u mleku izmešan sa suvim grožđem. Poređati breskve, ako su manje cele ako su veće po pola i uviti u rolat. Peći na 200 stepeni oko 45-50 minuta. Seći kad se sasvim ohladi. Po želi posuti vanilin šećerom i prah šećerom.

Izvor: Bakina i dekina kuhinja

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE