Jednostavan recept za pitu sa breskvama i filom od pudinga zasladiće vas nakon ručka. Za pripremu vam treba nekoliko jednostavnih sastojaka, a ukus je toiliko božanstven da ćete ga često pripremati.
Iskoristite sezonu ovih sočnih voćki i uživajte u najlepšim poslasticama.
Sastojci:
Za 1 rolat
- 3 - 4 lista gotovih kora
- 1 puding po izboru
- 400 ml mleka
- šećer po želji
- 300 g breskvi
- 100 g suvog grožđa
- ulje
Priprema:
Kore premazati uljem pa staviti jednu preko druge, na zadnju u dnu staviti kuvan puding u mleku izmešan sa suvim grožđem. Poređati breskve, ako su manje cele ako su veće po pola i uviti u rolat. Peći na 200 stepeni oko 45-50 minuta. Seći kad se sasvim ohladi. Po želi posuti vanilin šećerom i prah šećerom.
Izvor: Bakina i dekina kuhinja
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus