Rolati koji se pojedu u jednom zalogaju su odlično rešenje za sve tipove proslave. Umutite jaja, pa ispecite "palačinke". Premažite ih kremastim filom i urolajte. Zatim isečete i eto posluženja. Trebaće vam manje od sat vremena, a rernu ne morate da palite. "Kora" za rolat je zanimljiva zato što je između kajgane i palačinki.
Sastojci:
- 5 jaja
- 180 g krabinih štapića
- 100 g sira
- 1 čen belog luka
- svež peršun
- 3 kašike majoneza
Priprema:
Jaja posolite i pobiberite i umutite. Krabine štapiće izrendajte, kao i sir i beli luk. Peršun iseckajte. Dodajte majonez i sve sjedinite. Od umućenih jaja ispecite tanke palačinke. Premažite ih smesom i urolajte. Isecite i poslužite.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus