Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRCKAVI BRUSKETI SA TUNJEVINOM I SIROM KOJI SE RAZVLAČI: Zalogajčići nadahnuti italijanskom kuhinjom

Autor Aleksandra Ljubičić
Autor Aleksandra Ljubičić

Italija u vašem domu - kako da napravite bruskete sa tunjevinom i sirom.

Italijanski brusketi sa tunjevinom i sirom 1874141683.jpg Izvor: Shutterstock

Ovo jednostavno i ukusno predjelo nadahnuto italijanskom kuhinjom ćete spremiti za tili čas, a sastojke verovatno imate kod kuće. Namaz od tunjevine sa majonezom i začinima, pa sve to sa kačkavaljem koji se topi i razvlači čini ove bruskete neodoljivo ukusnim.

Sastojci:

  • 1 baget
  • 1 konzerva tunjevine
  • 2 kašike majoneza
  • 100 g kačkavalja
  • malo maslaca da se premaže hleb
  • začini po želji

Možda će vas zanimati

Priprema

Baget isecite ukoso na parčiće, ali ne previše tanke. Premažite maslacem obe strane. Pecite na 170 ° C ukupno 15 minuta. Preokrenite na pola pečenja. Tunjevinu ocedite i stavite u jednu činiju, dodajte majonez i začine po želji (so, biber, mlevena paprika, peršun, bosiljak). Pomešajte da se sve sjedini.

Na svaku krišku hleba stavite po otprilike jednu kašičicu nadeva. Pospite rendanim kačkavaljem. Zapecite dok se sir ne otopi.

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Pročitajte još

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti