Na Veliki petak se tradicionalno farbaju jaja, ali dešava se da nekoliko njih pukne. Sada ne morate da ih bacate nego iskoriste za savršenu uskršnju salatu. Dodajte crni luk, majonez i senf i eto odličnog priloga uz jagnjetinu i krompir.
Sastojci:
- 6 jajeta
- 1 manji ljubičasti luk
- 1/4 šolje majoneza
- 1 kašika senfa
- 2 kašike peršuna
- 2 kašike vlašca
- 1 kašičica limunovog soka
Priprema:
Jaja tvrdo skuvajte, ljubičasti luk iseckajte, kao i peršun i svež vlašac. Jaja iseckajte i pomešajte sa lukom i peršunom. Dodajte majonez, senf i limunov sok. Dobro promešajte i malo ohladite. Salata je spremna.
Izvor. Stvar ukusa
AKO JE VAMA NEŠTO VAŽNO, VAŽNO JE I NAMA: SLAVIMO 20 GODINA!
Čuvena torta Marlenka kao iz reklame
Kolači damski poljupci koji će biti hit na slavi
Prijavite se za „Lepa&Srećna“ konferenciju „Zdravlje žena Srbije“! Saznajte sve o prevenciji i lečenju raka dojke
Najbrža čokoladna plazma torta za sve prilike