1. Umutiti zajedno ulje, sok limete i šećer u posudi. Posolite i pobiberite.
2. Servirati lubenicu, preliti prelivom, rendanom korom limete, nanom, i morskom solju.
1. Umutiti zajedno ulje, sok limete i šećer u posudi. Posolite i pobiberite.
2 kašike maslinovog ulja
2 trake rendane limete
1 kašičica šećera
prstohvat soli
Sveže mleveni crni biber
1/2 male lubenica
listići nane
morska so
2. Servirati lubenicu, preliti prelivom, rendanom korom limete, nanom, i morskom solju.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus