1. Umesiti sastojke tako da dobijete glatko testo. Možda ćete morati da dodate još brašna.


Sastojci:

Testo: 

pola kilograma brašna

1 prašak za pecivo

1 kesica vanil šećera

2 kašičice ekstrakta od vanile

malo sitno narendane kore od limuna

3 dl ulja

1,5 dl vrele vode

Fil:

džem po želji za filovanje

3 kašike šećera u prahu

2. Sačekajte 15- tak minuta i razvucite testo. 

3. Isecite na manje kvadrate, stavite džem i polako urolajte.

4. Stavite pek papir na pleh i ređajte kiflice.

5. Pecite u predhodno zagrejanu rernu na 200 c dok ne poču da rumene, pa posle smanjite na 150c i pecite još 10-15 minuta.

6. Mlake uvaljajte u prah šećer i služite. 

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa 

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/