U mleko rastopiti kvasac i šećer, pa dodati ostatak mleka, ulje pola brašna soli pa zamesiti sa ostatkom brašna srednje tvrdo testo. Ostaviti na toplom da naraste.
Naraslo testo podeliti na pola. Prvi deo podeliti na 4 dela.
Svaku lopticu razviti veličinu tanjira, namazati uljem i sirom koji ste dobro izgnjećili, i uviti u rolat ili urolovati.
Zatim koso iseći na pola i staviti u podmazan pleh ili stavite pek papir.
Tako redjati i ostale tri i redjati u pleh kao što je prikazano u (VIDEU)
Sada drugi deo testa podeliti na 5 dela, peti deo loptice staviti u sredinu a ona četi isto uraditi kao sa
prvim i poredjati izmedju rolnica u tepsiji. Pogaču namazati sa žumancetom i posuti semenkicama
pustit da malo naraste i peći na 200 stepeni C oko 40 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus