Kada vam treba nešto brzo i ukusno, onda ne morate da tražite više. Brzinski umutite testo i zapecite lepinje. Na vruće lepinje mažite krem sir i poslužite sa paradajzom i jogurtom. Odlično je posluženje i kada vam dođu gosti, ali ako slavite slavu. 

Sastojci:

  • 150 ml vode 
  • 70 g putera
  • 1 prstohvat soli
  • 1 prstohvat bibera
  • 3 jajeta
  • 110 g brašna 
  • 25 g parmezana 
  • 50 g mocarele
  • malo peršuna

Priprema:

Istopite puter, pa dodajte vodu, so i biber. Promešajte, pa sipajte brašno kad provri puter. Dobro mešajte da se sve sjedini. Izvadite u posudu i dodajte jaja, pa umutite. Stavite rendanu mocarelu i seckani peršun i dobro promešajte. Kašikom za sladoled vadite na pleh obložen pek papirom. Pospite parmezanom i pecite na 190°C nekih 25 minuta.