Kada vam treba nešto brzo i ukusno, onda ne morate da tražite više. Brzinski umutite testo i zapecite lepinje. Na vruće lepinje mažite krem sir i poslužite sa paradajzom i jogurtom. Odlično je posluženje i kada vam dođu gosti, ali ako slavite slavu.
Sastojci:
- 150 ml vode
- 70 g putera
- 1 prstohvat soli
- 1 prstohvat bibera
- 3 jajeta
- 110 g brašna
- 25 g parmezana
- 50 g mocarele
- malo peršuna
Priprema:
Istopite puter, pa dodajte vodu, so i biber. Promešajte, pa sipajte brašno kad provri puter. Dobro mešajte da se sve sjedini. Izvadite u posudu i dodajte jaja, pa umutite. Stavite rendanu mocarelu i seckani peršun i dobro promešajte. Kašikom za sladoled vadite na pleh obložen pek papirom. Pospite parmezanom i pecite na 190°C nekih 25 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus