Zaboravite na pohovani kačkavalj, sada ga umotajte u gotove kore, pa uvaljajte u jaja i ispržite. Nikad brže do ukusnog obroka, sve ukupno vam je potrebno 15 minuta. Ako ne želite da pecivo upije ulje, pročitajte ovde kako to da izbegnete. Pecivo krcka u ustima, a sir koji se topi se razvlači. Možete da služite kao predjelo sa ajvarom ili kao večeru.
Sastojci:
- 400 g tvrdog sira
- 5 kora
- 2 jajeta
Priprema:
Sir isecite na komade, može pravougaonik, pa ih umotajte u koru koju ste presekli na pola. Umočite u umućena jaja i pržite po 3 minuta sa obe strane na umerenoj temperaturi.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus