Tikvice su idealno povrće za kombinovanje. Od njih možete pripremati najrazličitije obroke.
Sastojci:
- 500 grama gotovih kora
- 250 grama belog sira
- 1 pavlaka
- 2 zelene tikvice
- 3 jajeta
- ulje
- so
- biber
Priprema:
1. Izrendane tikvice posoliti, ostaviti malo da odstoje, ocediti, dodati im jaja, sir i pavlaku, pobiberiti.
2. Dve po dve kore premazivati četkicom umočenom u ulje. Mazati nadevom, urolavati i ređajte u podmazan pleh. Peći oko 20 minuta dok ne porumeni, na 220 stepeni.
3. Pre serviranja ukrasiti po želji.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus