Brzo i jednostavno i lagano.
Sastojci:
oko 8 paprika svežih
300 g sira
so po ukusu
2 kašike griza
2 jajeta
3 kašike ulja
1\2 kašičice belog luka u prahu
origano po ukusu
Priprema:
Žumanca umutite sa izdrobljenim sirom, dodajte so, griz, ulje i začine. Posebno umutite belanca i lagano umešajte u smesu sa sirom i žumancima.
Punite paprike prethodno oprane i očišćene od peteljki i semenki.
Stavite u pleh obložen pek papirom. Premažite četkicom sa sasvim malo ulja i pecite u zagrejanu rernu na 200°C oko pola sata.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici –
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Recept poslala Tanja Đorđević
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus