Piletina na nov način.
Sastojci:
600 g pilećih grudi
so, biber
italijanska mešavina začina
pola kašičice timijana
4 sušena čilija
4 čena belog luka
100 ml bujona
50 g sušenog paradajza
200 ml neutralne pavlake
60 g parmezana
Priprema:
Ispecite na masti pileće grudi. Kada su gotove, meso odložite a na toj masti propržite timijan, čili papričicu i beli luk.
Dodajte bujon a zatim i sušeni paradajz. Stavite neutralnu pavlaku, malo prokrčkajte i na kraju dodajte parmezan.
Vratite meso i sjedinite sastojke 5-10 minuta. Servirajte uz pirinač.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: igythecook
Gusta krompir čorba sa slaninicom
Pileći file u aromatičnom sosu od pavlake i paradajza
Recept za najukusniju karbonaru sa piletinom - bez pavlake!
salata
posno