Piletina na nov način.
Sastojci:
600 g pilećih grudi
so, biber
italijanska mešavina začina
pola kašičice timijana
4 sušena čilija
4 čena belog luka
100 ml bujona
50 g sušenog paradajza
200 ml neutralne pavlake
60 g parmezana
Priprema:
Ispecite na masti pileće grudi. Kada su gotove, meso odložite a na toj masti propržite timijan, čili papričicu i beli luk.
Dodajte bujon a zatim i sušeni paradajz. Stavite neutralnu pavlaku, malo prokrčkajte i na kraju dodajte parmezan.
Vratite meso i sjedinite sastojke 5-10 minuta. Servirajte uz pirinač.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: igythecook
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus