Piletina na nov način.

Sastojci:

600 g pilećih grudi
so, biber
italijanska mešavina začina
pola kašičice timijana
4 sušena čilija
4 čena belog luka
100 ml bujona
50 g sušenog paradajza
200 ml neutralne pavlake
60 g parmezana

Priprema:

Ispecite na masti pileće grudi. Kada su gotove, meso odložite a na toj masti propržite timijan, čili papričicu i beli luk.
Dodajte bujon a zatim i sušeni paradajz. Stavite neutralnu pavlaku, malo prokrčkajte i na kraju dodajte parmezan.
Vratite meso i sjedinite sastojke 5-10 minuta. Servirajte uz pirinač.

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu

Izvor: igythecook