Ako volite belo meso probajte da ga spremite ovako. Nije teško, a ukus je neopisiv. Možete umesto peršuna da probate bejbi spanać da stavite možda bude još ukusnije. 

Sastojci:

  • 3 veća pileća filea 
  • so, biber, začinska paprika 
  • malo svežeg peršuna 
  • 60 g sira 
  • 3 jajeta 
  • 7-8 čeri paradajza
  • 80 g tvrdog sira 

Priprema:

Svaki komad mesa zasecite dublje da naprvite džep. Zgužvajte alu foliju i stavite u svaki džep. Zatim meso začinite sa obe strane i propržite u tiganju. Peršun iseckajte, pa dodajte sitan beli sir i belanca unutra i sve lepo sjedinite. Izvadite meso iz tiganja, sklonite foliju i napravljenom smesom napunite praznine (džepove). Čačaklicu stavite po sredini mesa. Nauljite tepsiju i poređajte piletinu, a okolo stavite čeri paradajz. Pecite u zagrejanoj rerni 15 minuta na 200°C. Izvadite čačkalicu, pospite rendanim tvrdim sirom i na svako parče stavite po jedno žumance. Vratite u rernu na još 5 minuta. 

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu

Izvor: stvarukusa.rs