Omiljena letnja salata sada može biti i obrok. Punjeni paradajz je idealno rešenje za vrele letnje dane, jer je lagan, i neće vam teško pasti.
Sastojci:
za 4 osobe
- 4 paradajza
- 120 g suhomesnatog po zelji
- 4 jaja
- 100 ml pavlake za kuvanje
- 80 g kačkavalja
- Začini: so, bosiljak, peršun..
Priprema
Potreban vam je čvršći paradajz srednje veličine. Odsecite im poklopce i izdubite sredinu. Suhomesnato iseckati i staviti u paradajz. Umutiti jaje uz dodatak soli, malo bosiljka ili peršuna i pavlake za kuvanje. Sipajte preko suhomesnatog. Kačkavalj narendajte pa pospite preko. Pecite pola sata na 180 stepeni.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
Zapečeni pire krompir sa šampinjonima
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom