Omiljena letnja salata sada može biti i obrok. Punjeni paradajz je idealno rešenje za vrele letnje dane, jer je lagan, i neće vam teško pasti.

Sastojci:

za 4 osobe

  • 4 paradajza
  • 120 g suhomesnatog po zelji
  • 4 jaja
  • 100 ml pavlake za kuvanje
  • 80 g kačkavalja
  • Začini: so, bosiljak, peršun..

Priprema

Potreban vam je čvršći paradajz srednje veličine. Odsecite im poklopce i izdubite sredinu. Suhomesnato iseckati i staviti u paradajz. Umutiti jaje uz dodatak soli, malo bosiljka ili peršuna i pavlake za kuvanje. Sipajte preko suhomesnatog. Kačkavalj narendajte pa pospite preko. Pecite pola sata na 180 stepeni.

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu

Izvor: stvarukusa.rs