Sada vam nije potrebna rerna da ispečete fantastičnu piletinu sa krompirom. Sve što vam je potrebno je pek papir u koji ćete umotati omiljene sastojke. Papir umotajte u obliku pancerote, pa u tiganju ispecite. Poslužite sa tartar sosom, a ako niste znali pek papir ima višestruke primene u domaćinstvu, možete da čistite, ali i da čuvate posuđe.
Sastojci:
- 250 g pilećeg filea
- 600 g krompira
- 2 pek papira
Priprema:
Pek papir isecite u obliku kruga, malo nauljite i pospite začinima. Meso i isecite na šnicle, pa posolite i pobiberite. Stavite malo rendanog krompira, a preko meso, pa opet još malo krompira. Zatvorite papir kao pancerotu. Pecite u zagrejanom tiganju, poklopljeno, oko 15 minuta.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus