Ako imate pileća prsa i ne znate šta da kuvate, onda napravite ovaj ukusan recept. Svakako će svi biti oduševljeni ovim mekim i sočnim pilećim prsima iz rerne. A da bi meso ostalo sočno stavite preko njega nadev od paradajza, kuvanih jaja, luka i kačkavalja.
Sastojci:
- 400 - 500 g pilećeg filea
- so, biber
- 2 kuvana jajeta
- 3 čeri paradajza
- 100 g kačkavalja
- pola glavice luka
- kapika majoneza
Priprema:
Piletinu isecite na tanke šnicle, posolite i pobiberite sa obe strane pa malo utrljajte rukama. U jednu činiju pomešajte sitno seckan luk, sečena na kockice kuvana jaja, čeri paradajz i rendan sir. Dodajte kašiku majoneza pa sve dobro promešajte. Podmažite uljem tepsiju u kojoj ćete peći. Poređajte meso, preko namažite nadev i zapecite pola sata na 200 stepeni.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus