Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PILEĆA KRILCA BOLJA NEGO IZ RESTORANA - UVALJAJTE IH U OVO, PA ZAPECITE U RERNI: Kožica će biti hrskava, a meso meko

Autor Aleksandra Ljubičić
Autor Aleksandra Ljubičić

Pileća krilca iz rerne kakva niste probali.

Pileća krilca iz rerne Izvor: Serpica.net

Ukoliko nemate ideju šta da pripremate za današnji ručak, ova ukusno začinjena krilca su pravi izbor. Možete da ih služite sa prilogom po vašoj želji. Toliko su sočna da se lepe za prste. Za nešto više od pola sata imaćete ukusan ručak.

Sastojci:

  • 1,5 kg krilca
  • 2-3 kašičice soli
  • 2 kašike brašna
  • 3 kašike kečapa
  • 3 kašike soja sosa
  • 4-5 kašika meda
  • biber
  • 100 g susama
  • 40 ml ulja

Možda će vas zanimati

Priprema:

Krilca operite, odstranite vrhove, obrišite papirinim ubrusom. Posolite i uvaljajte u brašno. Izmešajte kečap, soja sos, med i biber. Prelijte preko mesa i dobro istrljajte rukama da se sos suvgde zalepi. Stavite susam.
Složite u najveću tepsiju, prelijte uljem i stavite u zagrejanu rernu na 220 stepeni. Peći dok fino ne porumeni, oko 35 - 40 minuta.

Izvor: Šerpica.net

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Pročitajte još

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti