Pileće meso možete iskoristiti za mnogobrojna jela i sigurno je da jedino rešenje nije da je samo zapečete u rerni sa krompirom, napravite musaku ili uksunu čorbu od nje. Ako želite da svoje goste za ručak iznenadite ne samo ukusnim, već i neobičnim izgledom jela onda je ovaj recept baš za vas. Dovoljno će vam biti da sa majonezom i senfom premažete meso, a onda da u zasečene delove stavlite luk, krastavac i kačkavalj. Na ovakav način do sad je sigurno niste spremali, a ovo je prava prilika da isprobate drugačiji ukus piletine.
Sastav:
- 4 pileća filea
- 100 g majoneza
- 30 g senfa
- 2 crna luka
- 100 g kiselih krastavaca
- 200 g sira
Priprema:
Svaki komad piletine zasecite nožem, ali ne do kraja, kako bi mogli da je punite. Posolite, pobiberite, a zatim pomešajte senf i majonez, pa premažite piletnu. U deo gde ste zasekli piletinu ubacite luk, na pola isečen kiseli krastavac, manje komade kačkavalja i pecite 20 minuta na 180°C.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus