Pileće meso možete iskoristiti za mnogobrojna jela i sigurno je da jedino rešenje nije da je samo zapečete u rerni sa krompirom, napravite musaku ili uksunu čorbu od nje. Ako želite da svoje goste za ručak iznenadite ne samo ukusnim, već i neobičnim izgledom jela onda je ovaj recept baš za vas. Dovoljno će vam biti da sa majonezom i senfom premažete meso, a onda da u zasečene delove stavlite luk, krastavac i kačkavalj. Na ovakav način do sad je sigurno niste spremali, a ovo je prava prilika da isprobate drugačiji ukus piletine.

Sastav:

  • 4 pileća filea
  • 100 g majoneza
  • 30 g senfa
  • 2 crna luka
  • 100 g kiselih krastavaca
  • 200 g sira

Priprema:

Svaki komad piletine zasecite nožem, ali ne do kraja, kako bi mogli da je punite. Posolite, pobiberite, a zatim pomešajte senf i majonez, pa premažite piletnu. U deo gde ste zasekli piletinu ubacite luk, na pola isečen kiseli krastavac, manje komade kačkavalja i pecite 20 minuta na 180°C.