Ako vam je ostao pire krompir od prethodnog ručka, onda nemojte da bacate, nego sa ostatkom napravite potpuno novo jelo. Preko njega dodajte piletinu, pečurke i sir i zapecite u rerni. Dobićete neverovatno ukusno jelo koje će voleti cela porodica. Poslužite sa domaćim ledenim čajem.
Ako nemate inspiraciju ni za večeru onda možete da napravite burek, a nikad nije na odmet da imate i nešto slatko u kući, pa napravite neki prelepi kolač koji se ne peče.
Sastojci:
- 700 g pire krompira
- 300 g pilećeg filea
- 200 g pečuraka
- 2 jajeta
- 100 g rendanog sira
- 100 g paradajza
Priprema:
Pire krompir sipajte na dno tepsije i lepo rasporedite. Piletinu isecite na trake, pa dodajte seckane pečurke, so, biber, jaja i rendani sir. Dobro sjednite smesu i sipajte preko krompira. Zatim pospite seckanim paradajzom i pecite u rerni nekih pola sata.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem