Ako vam je ostao pire krompir od prethodnog ručka, onda nemojte da bacate, nego sa ostatkom napravite potpuno novo jelo. Preko njega dodajte piletinu, pečurke i sir i zapecite u rerni. Dobićete neverovatno ukusno jelo koje će voleti cela porodica. Poslužite sa domaćim ledenim čajem

Ako nemate inspiraciju ni za večeru onda možete da napravite burek, a nikad nije na odmet da imate i nešto slatko u kući, pa napravite neki prelepi kolač koji se ne peče

Sastojci:

  • 700 g pire krompira 
  • 300 g pilećeg filea 
  • 200 g pečuraka 
  • 2 jajeta 
  • 100 g rendanog sira 
  • 100 g paradajza 

Priprema:

Pire krompir sipajte na dno tepsije i lepo rasporedite. Piletinu isecite na trake, pa dodajte seckane pečurke, so, biber, jaja i rendani sir. Dobro sjednite smesu i sipajte preko krompira. Zatim pospite seckanim paradajzom i pecite u rerni nekih pola sata.