Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zapečene tortilje sa piletinom

Ukusna piletina u pikantnom sosu nalazi se ispod hrskavih tortilja.

  Izvor: Profimedia/Shutterstock

1. Piletinu isecite na kockice i prodinstajte. Kada dobije mestimično zlatnu boju, dodajte kečap ili paradajz sos, so i začine, promešajte pa sklonite sa ringle. Dodajte pavlaku i dobro promešajte.


Sastojci:

pakovanje tortilja
500 g pilećih prsa
200 ml kisele pavlake
200 g kačkavalja
200 g kečapa ili paradajz sosa
origano
bosiljak
so
biber

2. Na polovinu tortilje nanesite piletinu u sosu i pospite rendanim kačkavaljem. Tortilje zatim pričvrstite čačkalicom.

3. Pecite tortilje u rerni zagrejanoj na 200 C oko 10 minuta.

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti