Kada ste u žurbi, mnogo ste gladni ili vam se jednostavno ne kuva nešto komplikovano pripremite ukusno i brzo jelo. Sastojci se pomešajte, pa sipaju u pleh. Zapeče se u rerni pola sata i kaserola je gotova. Ako želite umesto šunke možete da koristite slaninu. Ovo jednostavno jelo će okupiti porodicu oko stola, a možete da poslužite i sa nekom salatom

Sastojci: 

  • 5 jaja 
  • 500 ml mleka 
  • 1 mladi luk 
  • 2 čena belog luka 
  • 200 g paradajza 
  • 200 g šunke 
  • 30 g istopljenog putera 
  • 200 g rendanog sira 
  • 2 kašike brašna 
  • 16 g praška za pecivo 

Priprema:

Umitite jaja sa mlekom i brašnom koje ste pomešali sa praškom za pecivo. Zatim dodajte sitno seckani luk (i mladi i beli), kao i šunku, rendani sir i čeri paradajz isečen na pola. Na kraju dodajte i istopljeni puter, pa posolite i pobiberite. Sipajte u podmazan pleh i pecite u zagrejanoj rerni na 190°C oko pola sata.