Brokoli je jako zdrav, ali zbog specifičnog ukusa mnogi ne vole da ga jedu. Pripremljen na ovakav način svideće se svakom, zato što mu pavlaka i sir daju poseban šmek. Služite kao prilog uz pohovano meso ili krmenadle.
Sastojci:
- 500-600 g brokolija
- 150 g tvrdog sira po želji
- malo pavlake za kuvanje
Priprema:
Brokoli isecite, pa stavite u posoljenu ključalu vodu i kuvajte 7-8 minuta. Procedite, pa stavite u tepsiju i prelijte pavlakom za kuvanje. Pospite rendanim tvrdim sirom i pecite na 200°C oko 25 minuta.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus