1. Mleko zagrejte na rikgli ili oko 1,5 minut u mikrotalasnoj rerni.
2. Umešajte šećer i ekstrakt vanile i dobro promešajte.
3. Možete dodati i cimet po ukusu.
1. Mleko zagrejte na rikgli ili oko 1,5 minut u mikrotalasnoj rerni.
230 ml mleka
1-2 kašike vanilinog šećera
1-2 kašike ekstrakta vanile
2. Umešajte šećer i ekstrakt vanile i dobro promešajte.
3. Možete dodati i cimet po ukusu.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus