Neobičan ukus za vrhunski užitak.

Sastojci:

  • 500g testa za lazanje
  • maslinovo ulje
  • 2 glavice belog luka
  • 1 glavica crnog luka
  • 1 šolja pileće supe
  • 500g graška
  • 1/2 šolje peršuna
  • 1,5 šolja kačkavalja
  • 1,5 šolja svežeg sira
  • 1/2 šolje nane
  • biber
  • so

Priprema:

1. U duboki lonac sipajte vodu i posolite je. Testo za lazanje ubacite u vodu i kuvajte po instrukcijama na pakovanju.

2. Za to vreme u tiganju, na srednjoj temeperaturi propržite maslinovo ulje, beli i crni luk. Sipajte pileću supu i začinite. Sačekajte da supa proključa, te u nju dodajte grašak, te promešajte smesu.

3. Gotove lazanje, peršun i 1 šolju kačkavalja dodajte u tiganj i nastavite da mešate dok pasta ne bude potpuno pokrivena dresingom iz tiganja.

4. U posudu za serviranje sipajte pastu, te dekorišite sa svežim sirom, nanom i ostatkom kačkavalja. Po želji začinite, te poslužite jelo.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu