Neobičan ukus za vrhunski užitak.
Sastojci:
- 500g testa za lazanje
- maslinovo ulje
- 2 glavice belog luka
- 1 glavica crnog luka
- 1 šolja pileće supe
- 500g graška
- 1/2 šolje peršuna
- 1,5 šolja kačkavalja
- 1,5 šolja svežeg sira
- 1/2 šolje nane
- biber
- so
Priprema:
1. U duboki lonac sipajte vodu i posolite je. Testo za lazanje ubacite u vodu i kuvajte po instrukcijama na pakovanju.
2. Za to vreme u tiganju, na srednjoj temeperaturi propržite maslinovo ulje, beli i crni luk. Sipajte pileću supu i začinite. Sačekajte da supa proključa, te u nju dodajte grašak, te promešajte smesu.
3. Gotove lazanje, peršun i 1 šolju kačkavalja dodajte u tiganj i nastavite da mešate dok pasta ne bude potpuno pokrivena dresingom iz tiganja.
4. U posudu za serviranje sipajte pastu, te dekorišite sa svežim sirom, nanom i ostatkom kačkavalja. Po želji začinite, te poslužite jelo.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus