1. Preliti paradajz vrelom vodom, oljuštiti mu kožicu, odvojiti semenke i meso iseckati na kockice. Papriku očistiti od semenki i belih kožica, pa je iseckati takođe na kockice. Iseckati sitno i beli luk.
2. Skuvati testeninu prema uputstvu sa pakovanja u dosta slane vode.
3. Zagrejati ulje u tiganju i ispržiti meso i luk. Dodati paradajz pire, posoliti, pobiberiti i dodati paradajz i papriku. Naliti supu i sve krčkati oko 10 minuta na tihoj vatri. Izmešati sos i rezance i servirati, po želji ukrašeno listovima peršuna ili posuto parmezanom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus