Ispržiti sitno seckan luk na ulju. Dok nam se luk prži staviti špagete da se kuvaju.
Kad se luk malo ispržio, dodamo meso, i upržimo ga sa lukom par minuta, zatim dodamo oljušten i nasečen paradajz. Poklopimo i dinstamo na tihoj vatri dok tečnost ne ispari.
Tu dodamo seckan beli luk, začin, biber, može malo i tucana ljuta ako volite. Kad se makarone skuvale ( oko 7 - 8 min.) procedimo ih pa dodamo mleveno meso i promešamo.
Odozgo može doći rendan kačkavalj.
Prijatno !
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus