1. Testeninu skuvati u slanoj vodi prema uputstvu na kesici. Ocediti, pa ih ostaviti da se ocede i rasporediti po tanjirima za supu.


Sastojci:

200 g špageta (ili drugih testenina)
so
1,2 l supe od povrća (instant)
glavica crnog luka
300 g šampinjona
2 kašike ulja
kašika soja–sosa
2 kašike vina
kašika mirina (slatko japansko pirinčano vino)
50 g graška
100 g šargarepe
50 g sojinih klica
mladi crni luk
kašičica mlevenog đumbira

2. Staviti supu da se kuva, pa malo supe preliti preko testenine. Ostatak ostaviti na stranu.

3. Očistiti glavicu crnog luka, iseći je na kolutiće. Pečurke očistiti i iseći na trake.Ulje zagrejati na tiganju, pa na njemu izdinstati luk. Dodati pečurke i stalno mešati. Začiniti soja–sosom, pirinčanim vinom (ili nekim drugim vinom). Ostaviti sve da kuva.

4. Oprati grašak, pa ga prepoloviti. Šargarepu očistiti, oprati i iseći na kolutiće. Sojine klice oprati pod mlazom vrele vode i ostaviti ih da se ocede. Mladi crni luk očistiti i iseckati na kolutiće. Supu još jednom skuvati. Dodati u supu ispržene pečurke, đumbir, grašak, šargarepu i sojine klice, pa sve zajedno kuvati još 2 minute. Supu preliti preko testenina i posuti kolutićima mladog crnog luka.