Kanapei su super izbor ako imate goste - lako se prave, imaju samo par sastojaka, nema pečenja i gnjavaže, a još mogu da stoje u frižideru. Mi vam predlažemo da napravite kanapee sa lososom, fetom i pavlakom, izgledaju prelepo a prave se vrlo brzo. Možete da ih napravite dan pred dolazak gostiju, i samo ih izvadite iz frižidera pola sata pre serviranja - svaki gost će biti impresioniran! Evo kako se prave kanapei sa lososom, fetom i pavlakom!

Sastojci:

  • 100 grama dimljenog lososa
  • 400 grama ražanog ili drugog integralnog hleba
  • 100 grama fete
  • 400 grama kisele pavlake
  • Mirođija

Recept:

Hleb isecite tanko, a potom manjom čašom vadite krugove iz sredine, tako da dobijete "diskove" savršene za serviranje kanapea. 

Mikserom umutite pavlaku i fetu dok ne postanu sjedinjeni i vazdušasti. Sada na red dolazi trik - špricem za ukrašavanje nanesite tu mešavinu na hleb, potom stavite sitno seckani losos i ukrasite mirođijom. Naš savet je da smesu sira i pavlake ne solite, jer će losos već biti slan. Impresionirajte goste i uživajte!

BONUS VIDEO:

RECEPT DANA: Biftek Velington - kruna kulinarstva! Ako savladate pripremu ovog jela, smatrajte da ste uspeli Kurir teleivizija

Izvor: StvarUkusa