Kanapei su super izbor ako imate goste - lako se prave, imaju samo par sastojaka, nema pečenja i gnjavaže, a još mogu da stoje u frižideru. Mi vam predlažemo da napravite kanapee sa lososom, fetom i pavlakom, izgledaju prelepo a prave se vrlo brzo. Možete da ih napravite dan pred dolazak gostiju, i samo ih izvadite iz frižidera pola sata pre serviranja - svaki gost će biti impresioniran! Evo kako se prave kanapei sa lososom, fetom i pavlakom!
Sastojci:
- 100 grama dimljenog lososa
- 400 grama ražanog ili drugog integralnog hleba
- 100 grama fete
- 400 grama kisele pavlake
- Mirođija
Recept:
Hleb isecite tanko, a potom manjom čašom vadite krugove iz sredine, tako da dobijete "diskove" savršene za serviranje kanapea.
Mikserom umutite pavlaku i fetu dok ne postanu sjedinjeni i vazdušasti. Sada na red dolazi trik - špricem za ukrašavanje nanesite tu mešavinu na hleb, potom stavite sitno seckani losos i ukrasite mirođijom. Naš savet je da smesu sira i pavlake ne solite, jer će losos već biti slan. Impresionirajte goste i uživajte!
BONUS VIDEO:
Izvor: StvarUkusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus