Iskoristite sezonu boranije, dok na pijaci još možete mladu da nađete i napravite ovu ukusnu čorbu.
Sastojci:
200 g tvrdog ovčijeg sira
2 jaja
mirođija
so
kilogram boranije
veza zeleni
paradajz
Priprema:
Boraniju oprati, očistiti i sitno iseckati, dodati iseckano povrće i staviti da se kuva, dodati so i začin. Kada je sve dobro kuvano izgnječiti ovčiji sir i dodati u lonac i začiniti jajima. Na kraju kuvanja dodati sitno seckanu mirođiju. Čorbu služiti toplu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs / srpski narodni kuvar
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom