1. Kuvajte brokoli dok ne omekša. Nakon toga ga ocedite.
2. Pržite luk na maslacu dok ne omekša i ne postane providan. Dodajte brašno u šerpu sa lukom i mešajte 5 minuta konstantno.
3. Postepeno sipajte mleko i mešajte. Dodajte šolju kačkavalja i nastavite da mešate. Lagano sipajte pileći bujon u sos.
4. Polovinu skuvanog brokolija stavite u blender, a drugu isecite na komadiće. Potom sav brokoli stavite u supu. Ostavite da se kuva 15 minuta.
5. Ukoliko želite, skuvanu supu možete posuti rendanim kačkavaljem.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus