Stvar ukusa
Naslovna
Najnovije
Praznici i slave
Recepti
Deserti
Posna jela
Kuhinje sveta
Trikovi i saveti
Zanimljivosti
Još
Kategorije
Ostalo
Naslovna
pečeno
#
pečeno
Jednostavni recepti
14.7.2025.
Hrskavi pečeni krompiri sa kiselom pavlakom i mladim lukom
Reaguj
Komentariši
Ručak
18.6.2025.
Hrskavi karabataci iz rerne sa začinskim biljem
Reaguj
Komentariši
Ručak
10.6.2025.
Pileće belo meso rolovano slaninom
Reaguj
Komentariši
Peciva
10.6.2025.
Slatko pecivo po francuskom receptu
Reaguj
Komentariši
Ručak
9.6.2025.
Hrskava pileća krilca iz rerne
Reaguj
Komentariši
Ručak
9.5.2025.
Piletina zapečena sa pomorandžama i brusnicama
Reaguj
Komentariši
Ručak
4.4.2025.
Pečeni pileći batačići sa belim lukom i začinskim biljem
Reaguj
Komentariši
Salate i predjela
29.3.2025.
Pikantni luk pečen u foliji
Reaguj
Komentariši
Salate i predjela
18.3.2025.
Kolutići od luka iz rerne
Reaguj
Komentariši
Ručak
14.3.2025.
Začinjena pečena pastrmka
Reaguj
Komentariši
Jednostavni recepti
12.3.2025.
Pečeni pire krompir u obliku puslica
Reaguj
Komentariši
Jednostavni recepti
4.2.2025.
Pečeni krompiri sa alfredo sosom
Reaguj
Komentariši
Ručak
20.12.2024.
Pečena rebarca bolja nego sa roštilja
Reaguj
Komentariši
Jednostavni recepti
25.8.2024.
Začinjeni patlidžan pečen u rerni za prilog
Reaguj
Komentariši
Slatka testa
13.8.2024.
Domaće krofne sa džemom, mekane tako da se tope u ustima
Reaguj
Komentariši
Ručak
8.8.2024.
Bataci koji se samo lepe za prste
Reaguj
Komentariši
Salate i predjela
3.4.2024.
Pečeni krompir sa belim lukom i parmezanom
Reaguj
Komentariši
Saveti
Pre 6 h
Kako da odaberete najbolji kupus za kiseljenje: Bakini saveti za izbor savršene glavice
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Pre 7 h
Kako da napravite najbolje palačinke? Tajna je u jednom sastojku zbog kojih će biti mekane i lagane kao pero
Reaguj
Komentariši
Supe čorbe potaži
Pre 8 h
Potaž od bundeve od samo 5 sastojaka: Spreman je za 20 minuta, a ima ukus kao da je iz restorana
Reaguj
Komentariši
Slave i slavska trp…
Pre 8 h
Najlepše posne bajadere za Svete Vrače: Ovi neodoljivi starinski kolači biće hit na vašoj slavskoj trpezi
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Pre 10 h
Trik za savršeno pohovanu ribu: Zahvaljujući jednom sastojku biće hrskava spolja, a mekana iznutra
Reaguj
Komentariši
Dijete
Pre 11 h
3 zdrava recepta za doručak: Puni su vlakana i proteina, a nisu ovsena kaša
Reaguj
Komentariši
Saveti
Pre 12 h
5 koraka do savršeno skuvanog pirinča: Japanski kuvar otkriva proverenu tehniku koja uvek uspeva
Reaguj
Komentariši
Slave i slavska trp…
Pre 13 h
Starinski recept za slavski kolač za Svete Vrače: Baš ovako su ga naše bake nekada mesile
Reaguj
Komentariši
Slave i slavska trp…
Pre 13 h
Najbolja kremasta kupus salata za Mitrovdan: 100 puta je bolja od klasične verzije na koju smo navikli
Reaguj
Komentariši
Doručak
Pre 16 h
Najbolji uštipci po bakinom receptu: Mekani su kao duša i gotovi za tren oka
Reaguj
Komentariši
Otkrila sam zašto se gojim: Uništila me genetika, ovo je najgora kombinacija gena
Savršena biljka uspeva i u sobi bez prozora: Raskošna palma izgleda skupo, a može se naći po maloj ceni
Mali stan od 41 kvadrata: Stolar napravio sebi vrhunski nameštaj, a dizajnerka izabrala boje i detalje
3 japanske vežbe za vitke noge: Čak i ako ste lenji, možete da zategnete unutrašnji deo butine i smanjite otok
Šta je pčelinji hleb i kako se jede? Smatra se najboljim proizvodom koji vredni insekti spremaju sebi za zimu
Jedna nežna biljka je magnet za novac: Svaki novi list donosi bonus i unapređenje, a ako procveta, to je bingo