Pečeno pile se nekada podrazumevalo za porodični ručak nedeljom, posle supe i rinflajša. Takođe, umesto pileta nekada se služilo i pohovano belo meso, kao i krompir, pečeni ili pire. To je bio pravi domaćinski ručak koji je okupljao porodicu za stolom.
Sada možete da ispečete pile kod kuće nikad jednostavnije. Potrebna vam je samo so, koju pospete po plehu, ali treba da bude deblji sloj. Zatim stavite celo pile i pecite.
Korica će biti neverovatno hrskava, a mesno izutetno sočno.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus