Kada pržite meso ili povrće u tiganju uvek ostane višak ulja koje onda morate da prosipate, a to je načešći uzrok zapušavanja sudopere. Takođe, neki put treba da dodate nešto u jelo, ali prvo treba da se ocedi ulje, pa kako ne biste komplikovali, mi vam otkrivamo jednostavan trik. Potreban je samo ubrus i hvataljka. 

Ovim trikom je oduševljeno skoro 20 miliona ljudi na Tik Toku, jer je vrlo praktičan. Sve što treba da uradite je da ispržite npr. mleveno meso, a zatim da uzmete ubus i presvijete ga. Pokupite ga hvataljkom, tako što ćete pomeriti meso u drugi deo tiganja i malo ćete ga nakriviti. 

Olakšava pranje, ali i ako treba da dodate još nešto u meso, a ne želite da bude previše masno. 

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Remaining Time 0:00
 
Stream Type LIVE
Stream Type LIVE
Kako da skupite višak masnoće Izvor:  Kako da skupite višak masnoće

Izvor: Stvar ukusa