1. Rernu ugrejte na 200 stepeni, a kalup za mafine obložite papirnim korpicama.
2. Prosejte brašno i prašak za pecivo i umešajte šećer. Dodajte izrendan puter i sve dobro promešajte viljuškom.
3. Umutite jedno jaje i mleko i dodajte smesi sa brašnom. Sve dobro promešajte, ali vodite računa da ne umutite previše. Polako dodajte maline.
4. Polako stavite smesu u kalupe za mafine i pecit eu zagrejanoj rerni 20-25 minuta. gotove mafine po želji možete posuti šećerom u prahu, preliti čokoladom ili kremom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus