1. Rernu zagrejte na 180 stepeni.
2. Čokoladu na kuvanje izlomite na manje komade. Na pari otopite parčiće čokolade za kuvanje i maslac ili margarin, povremeno mešajući.
3. U otopljenu čokoladu umešajte šećer i jaja i dobro promešajte.
4. Iseckajte na komadiće mlečnu ili belu čokoladu.
5. U posebnoj posudi promešajte brašno, kakao i so. Postepeno dodajte mešavinu otopljenoj čokoladi i lepo promešajte.
6. Sipajte smesu u pouljen i pobrašnjen pleh i pospite iseckanom čokoladom. Pecite kolač oko 20-25 minuta. Ne brinite ukoliko kolač ne bude sasvim dobro pečen, jer je ukusniji kada ne izgubi svu vlažnost.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus