1. Izmrvite napolitanke i dodajte lešnik. Umutite margarin s otopljenom čokoladom i odmah dodajte masi od napolitanki i lešnika. Sve dobro sjedinite i pravite kugle. Stavite ih u frižider na 2 sata da se stegnu.
2. Za to vreme napravite preliv: čokoladu s lešnikom otopite s margarinom i uljem. Svaki kuglu umočite u preliv, slažite na pek papir, pospite lešnikom i stavite u frižider. Kad se čokolada stegne, kugle stavite u papirne korpice.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus