1. Zagrejte rernu na 180 stepeni.
2. Prokuvajte testo za lazanje u posoljenoj provreloj vodi, prema uputstvu sa pakovanja. Ocedite ih i ostavite da se osuše.
3.Pomešajte spanać, sitan sir MOJA KRAVICA KUHINJICA, trećinu šoljice rendanog sira, parmezan, iseckani luk, posolite i pobiberite.
4. Rasporedite masu od spanaća i sira ravnomerno preko kore, a zatim koru uvijte u rolnu.
5. Stavite rolne u vatrostalnu posudu, prelijte sosem od paradajza i preostalim narendanim sirom.
6. Pecite između 25 i 30 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus