1.Očistiti crni luk i iseckati ga veoma sitno.
2. Izmešati sireve, dodati crni luk i u to propasirati i beli luk. Posoliti po ukusu. Praviti loptice.
3. Susam propržiti na suvom tiganju, pa kad se ohladi loptice uvaljati u susam.
Loptice od sira su nezaobilazne na švedskom stolu.
04.04.2013.
1.Očistiti crni luk i iseckati ga veoma sitno.
1 šolja domaćeg sitnog sira
1 šolja krem sira
1 kašika sitno seckanog crnog luka
1 manji čen belog luka
100gr susama
2. Izmešati sireve, dodati crni luk i u to propasirati i beli luk. Posoliti po ukusu. Praviti loptice.
3. Susam propržiti na suvom tiganju, pa kad se ohladi loptice uvaljati u susam.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus