1. Ananas iseckati na kockice. Šargarepe oprati, oguliti i krupno izrendati. Orahe iseckati. Crni luk očistiti i iseckati. Peršun oprati, protresti i iseckati. Papriku oprati, očistiti i iseckati. Sve pomešati sa sokom od pomorandže i limuna, pa začiniti solju i alevom paprikom.
2. Avokado oprati, prepoloviti, izvaditi koštice i kašikom izdubiti plod. Filovati salatom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus