Za preliv od čilija i meda:
Pomešajte u činiji vinsko sirće i med i mešajte dok se ne sjedini. Po ukusu dodajte so i mleveni biber. Postepeno umešajte u maslinovom ulju, koristeći viljušku, zatim dodajte čili i mešajte ponovo. Ako je potrebno dodajte još sirćeta i ulja po ukusu.
Za salatu:
Iseckati svo voće na kriške i servirati u činiju. Preko pospite listiće nane i preliv od čilija i meda pa dobro promešajte.
Neposredno pre služenja, pospite seme nara i borovnice preko salate.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus