Pošto smo svi u toku sa nedavnim proširenjem kraljevske britanske porodice, ne možemo a da se ne zapitamo kako uspevaju da uvek izgledaju besprekorno (ne računajući tim koji ih doteruje).
Svi znamo da ono što jedemo igra veliku ulogu u tome kako ćemo izgledati, ali nikada nismo pomislili da ćemo saznati šta jede kraljevska porodica. Ali zahvaljujući Kerolin Rob, kuvaru kraljevske porodice od 1989-2000, to se promenilo.
Nova knjiga Kerolin Rob "The Royal Touch" obuhvata recepte omiljenih kraljevskih jela. Tu možete pronaći omiljena jela princa Čarlsa, princeze Dajane, princa Vilijama i princa Harija..
Knjiga otkriva i detalje kao što su koji sastojak Dajana i Čarls odbijaju da jedu, i zašto Kejt i Vilijam nemaju kuvara u svom osoblju.
Omiljena hrana Čarlsa i Dajane
Princ Čarls je voleo da lovi. Na njihovom imanju u Hajgruvu, sami su uzgajali svoje voće i povrće, tako da je skoro sve bilo domaće. To je ujedno i ono što je on najviše voleo da jede - hranu iz bašte, prirodno uzgajanu. I on i princeza Dajana imali su zdravu ishranu.
Pogledajte i Nova dijeta Kejt Midlton
Hrana sa zabranjene liste
Jedino što je bilo zabranjeno je beli luk. A razlog za to je što su oni očigledno imali dosta javnih angažmana i bili su u neposrednoj blizini ljudi i nikada nisu želeli da imaju zadah od belog luka.
Da li su njihovi obroci uvek ekstravagantni?
Iznenađujuće (ne). Mnogo proizvoda uzgajaju u bašti. Jagnjetinu uzimaju sa imanja, a mleko od krava na imanju. Takođe, idu u lov na fazane, a divlje pečurke, koje tom prilikom uberu koriste tokom cele godine. Bili su dosta ekonomični.
Pogledajte i Čudotvorni napitak po receptu Kejt Midlton
Zašto Kejt i Vilijam nemaju kuvara?
Kejt dosta kuva trenutno. Ona nije iz plemićke porodice, već dolazi iz okruženja gde svaka porodica kuva sama za sebe. A oduvek je poznato da Vilijam uživa da provodi vreme sa svojom porodicom, i oni jedu zajedno za trpezarijskim stolom kao svaka normalna porodica.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem