Recepti Jelene Đoković uvek oduševe sve, a tako je bilo i ovaj put kada je sa svojim pratiocima na Instagram profilu podelila kako pravi ukusan doručak. Ukoliko ste u potrazi za savršenim brusketima, žena našeg najboljeg tenisera ima odličan recept. Umesto hleba ona koristi krompir, a kao prilog možete da stavite šta god želite. Možda vam deluje kao čudna kombinacija, ali definitivno ćete se oduševiti.
Sastojci:
- krompir
- paradajz
- paprika
- masline
- maslinovo ulje
Priprema:
Krompir isecite na deblje kolutove i kratko kuvajte (pazite da se ne raspadnu), a zatim premažite maslinovim uljem i pospite seckanim paradajzom i paprikom. Stavite na pleh obložen pek papirom i pecite nekih 5 minuta na 180°C. Sada je sezona raznovrsnog povrća, pa ga možete dodavati po želji.
Izvor: Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem