1. Specijalnom kašikom vaditi loptice iz dinja i lubenice.
2. Pomešati šećer sa kamparijem i šampanjcem i dobro rashladiti (bar dva sata).
3. Pomešati sa voćem i ostaviti gostima da sami sipaju u čaše.
Pročitajte tekst: Lubenice i dinje ukusno povrće
Pročitajte tekst: Kako odabrati šampanjac
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus