1. U tiganju ugrejte malo ulja i propržite mleveno meso i šargarepu. Procedite ga i pomešajte sa skuvanom testeninom, paprikom, iseckanim crnim lukom, paprikom i sosom. Posolite i dodajte začine po želji - origano, bosiljak...
2. Pripremljenu smesu sipajte u pouljen pleh, prekrijte alufolijom ili poklopce i pecite na 180 stepeni oko 20 minuta. Sklonite foliju ili poklopa, nanesite sir i pecte još 10-15 minuta dok se sir ne otopi.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus