1. Pomešajte jogurt, jaja, so i sirove makarone.
2. Podmažite vatrostalnu činiju i preručite masu. Ako je potrebno dodajte još jogurta da makarone ogreznu i šupljine se napune masom.
3. Stavite u rernu zagrejanu na 200 stepeni i pecite dok sve ne porumeni.
4. Služite toplo. Ako volite, prelijte pavlakom, majonezom, kečapom ili narendajte kačkavalj.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus